produkcji? Z tego co wiem mnóstwo osób go używa i poleca jako rewelacyjny środek do skóry naczyniowej, sama używałam BARDZO wielu kremów do cery naczynkowej i z pełnym przekonaniem stwierdzam, że ten nie miał sobie równych. Jestem przekonana, że wiele osób byłoby gotowych zapłacić więcej aby mieć możliwość stosowania tego kremu.
Czy jest możliwość aby krem kasztanowy bielenda na dzień(zielony) wrócił do
(10 wpisów) (5 głosów)-
Napisano 2 lata temu #
-
Dziękujemy za opinię dotyczącą kremu kasztanowego. Państwa uwagi zostaną przekazane do działu wdrożeń naszej firmy.
Napisano 2 lata temu # -
dziękuję, liczę na to i doceniam profesjonalne podejście do klienta
pozdrawiamNapisano 2 lata temu # -
Błagam dlaczego nigdzie w sklepach nie ma kremu kasztanowego z bielendy na dzień?
może wam jeszcze troche w magazynie zostało?
jak tak to bym kupił z 15 opakowań błaagam odpiszcie mi coś bo sie załamałem psychicznie!!!!!!!!!!!
:(
moge zapłacić nawet za każde po 20 zetaNapisano 2 lata temu # -
czy dział wdrożeń zajął stanowisko w przedmiotowej sprawie? minęły już dwa miesiące, byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Napisano 1 rok temu # -
Pomimo wielu pozytywnych dotyczących „starego” kremu kasztanowego, z przykrością informujemy, że nie zostanie on wprowadzony do ponownej produkcji.
Napisano 1 rok temu # -
ciekawe czemu?
Napisano 1 rok temu # -
dlaczego???? jejciu przecież on był rewelacyjny!!!!!!!!!!
możecie mi to wytłumaczyć/?Napisano 1 rok temu # -
A czy możemy wiedziec dlaczego ten super krem zostal wycofany z produkcji ? i czy w ofercie kosmetykow do cery naczynkowej firmy bielenda bedzie mozna znaleśc jakikolwiek preparat z zielonym pigmentem np. korektor maskujacy naczynka?
Napisano 9 miesiący temu # -
Myślę ze wiele osób kupowało by ten krem gdyby nawet kosztował ok 30 zł bo był super ! proszę poważnie rozważyc te nasze wszystkie prośby i porozmawiac z kims z działu wdrożeń .Czekamy na jakies postanowienia w tej sprawie lub wyjasnienia dlaczego krem zniknął z półek sklepowych ?
Napisano 9 miesiący temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.