Witam byłam wczoraj w sklepie kosmetycznym i poprosiłam jak zwykle o krem moim zdaniem naprawde cudowny <zielony> na dzien nawilzajacy któego uzywam pod makijaz i świetnie zakrywa naczynka dzieki swojej zielonej barwie ale niesety pani powiedziala ze go nie maja oczywiscie nowy jest swuietny ale na noc a pod makijaz juz tak sie nie sprawdza ...:((( prosze o jakies informacje w tej sprawie pozdrawiam \:(
krem bielenda kasztanowy na dzień zielony ????? wyszedł z produkcjii ? :(
(9 wpisów) (4 głosy)-
Napisano 2 lata temu #
-
Niestety nie produkujemy już dotychczasowego, zielonego kremu kasztanowego. Zastapił go faktycznie nowy krem KASZTAN dzień/ noc.
Napisano 2 lata temu # -
ehh... przyznam szczerze że krem ten stosuje od lat i bardzo dobrze mi służył ponieważ zielony kolor znakomicie maskuje naczynka a nowy krem niestety jest barwy białej i niezbyt nadaje sie pod makijaż.Aczy w ofercie kosmetyków dla cery naczynkowej będzie dostępny jakiś kosmetyk o barwie zielonej tuszujący naczynka ? Pozdrawim
Napisano 2 lata temu # -
Błagam dlaczego nigdzie w sklepach nie ma kremu kasztanowego z bielendy na dzień?
może wam jeszcze troche w magazynie zostało?
jak tak to bym kupił z 15 opakowań błaagam odpiszcie mi coś bo sie załamałem psychicznie!!!!!!!!!!!
:(Napisano 2 lata temu # -
Proszę o bezpośredni kontakt na adres mailowy k.bielenda@bielenda.com.pl.
Napisano 2 lata temu # -
Naprawdę nie wprowadzicie z powrotem zielonego kremu na naczynia . Dlaczego wycofaliście coś co było dobre , może warto wznowić produkcję ?
Napisano 1 rok temu # -
Niestety na chwilę obecną nie jest możliwe wznowienie Kremu kasztanowego w „starej; zielonej” wersji.
Napisano 1 rok temu # -
To naprawde przykre że klient jest tak mało ważny i jego zdanie praktycznie się nie liczy ... dodam ze krem obecny kasztan jest zbyt tłusty i nie nadaje się pod makijaż a także nie zawiera zielonych pigmentów które moim zdaniem powinien zawierac każdy szanujący się krem do cery naczynkowej mam nadzieje że na sklepowych półkach znowu będę mogła dostac mój uklubiony krem na dzień kasztanowy nawilżający z zielonymi pigmentami ja i wielu innych klientów którzy tenże krem zachwalali niejednokrotnie pozdrawiam i lieczę na zainteresowanie problemami klienta pozdrawiam serdecZnie
Napisano 1 rok temu # -
chciałam się dowiedziec czy byłaby możliwośc wyprodukowania ok 30 sztuk na zamówienie? pozdrawiam serdecznie rozumiem że dla 30 kremów nie opłacałoby sie ruszac z cała produkcja ale myślę ze wiele więcej osób także bardzo chciałoby miec możliwosc jakąkolwiek zakupienia tego kremu
Napisano 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.