jestem młodą osobą. Dotychczas nie używałam kremów do twarzy. Czy w ofercie Bielendy znajdują się kremy odpowiednie dla 20-latki? Czy istnieje mozliwosc otrzymania darmowych próbek?
próbki kosmetyków
(8 wpisów) (5 głosów)-
Napisano 10 miesiący temu #
-
Obecnie nie wysyłamy próbek naszych produktów bezpośrednio z firmy.
Napisano 9 miesiący temu # -
Nie martw sie natalia spodziewalam sie takiej odpowiedzi ponieważ śledząc forum widzę że ktoś o pseudonimie czlonek Bielenda raczej w każdej sprawie jest na anty co gorsza na niektóre pytanie po prostu wogóle nie wysyła odpowiedzi co moim zdaniem jest wyjątkowo nie kulturalne ale mniejsza o to zasdtanawiam się tylko jaka role ta osoba spełnie ? ma za wszelką cene zniechęcic ludzi do kupowania i uzywanie kosmetyków bielenda ? bo póki co robi to bardzo profesjonalnie ja chyba nie mam ochoty uzywac tych kosmetyków chociaz są świetne ale to podejscie do klienta dla mnie tez wiele znaczy a jezeli chodzi o ta firme to jest po prostu niewiarygodne a moze tylko ktos kto ma za zadanie prowadzic forum i udzielac wyczeropujacych odpowiedzi nie nadaje sie do tej funkcji ...
Napisano 9 miesiący temu # -
Mam „niewdzięczną” rolę informowani naszych Klientów o zakończonej produkcji poszukiwanych serii bądź niemożliwość wysyłania próbek, ponieważ firma zaprzestała takie wysyłki. Próbki są przekazywane do sklepów drogeryjnym w celu ich testowania przez Klientów bezpośrednio.
Jeżeli sądzi Pani, że jest to skuteczne zniechęcanie do zakupu naszych produktów to bardzo mi przykro, gdyż utożsamiam się z produktami marki Bielenda od wielu lat i zależy mi na jak największej ich promocji. Jednakże każdy z nas może wyrazić na tym forum swoją opinię. Mam nadzieję, że Pani zdanie na temat mojej osoby nie zniechęci do stosowania świetnych produktów Bielenda. Pozdrawiam. Katarzyna BielendaNapisano 9 miesiący temu # -
Rozumiem i przepraszam za ta wypowiedź ale chcialam po prostu powiedziec ogólnie wiadomo że pisząc te moje spostrzeżenia nie mialam na myśli tylko pani osoby ale ogólnie ludzi którzy decysuja właśnie o takich rzeczach chodzi mi po prostu o to że firma Bielenda nie liczy sie ze zdaniem klientów indywidualnych takich którzy kupuja te kosmetyki w drogeriach przykładem moze byc chociazby wycofanie zielonego kremu kasztanowego kiedy zawiedzeni klienci chcą sie dowiedziec na forum czemu krem wycofano dostaja tylko zdawkowa odpowiedz a czesto nie ma nawet takiej skoro ludzie chca to kupowac i sa gotowi za to płacic to czemu nie maja takiej mozliwosci ani nawet zadnych wyjaśnień co do przyczyn czemu krem został wycofany z produkcji myśle ze forum powinno słuzyc po to aby klient mógł sie z włascicielami firmy kontaktowac dodawac opinie aby to wszystko przebiegało realnie i cos sie w tej kwestii działo natomist jeden pan o nazwie członek bilenda zapewniał na forum kogos iż sprawa została przekazana do dzialu wdrożen ale po 3 miesiacach nadal nie umie zajac konkretnego stanowiska.Nie wiem czemu tak sie dzieje w tym przypadku nie mażadnej komunikacji miedzy klientem a firmą której kosmetyki sa od wielu lat przezem,nie ceniopne a krem na dzien kasztanowy bielenda był najlepszym kremem któy nadawal sie do cery naczynkowej jaki w zyciu mialam a mialam ich kilka i to takze tyvh drozszych firm jednak ten nie ma (miał) sobie równych... pozdrawiam
Napisano 8 miesiący temu # -
Najgorsze jest to , że próbki kosmetyków , które trafiają do sklepów nie trafiają do klientów .Próbki rozchwytywane są przez sprzedawców , bardzo mnie to denerwuje , podobnie sytuacja wygląda z testerami .
Napisano 6 miesiący temu # -
witam pracuję w sklepie kosmetycznym i chciałabym powiedzieć iz mamy bardzo miłą panią przedstawiciel firmy bielenda która w miarę mozliwości przynosi nam próbki i ksiazeczki otóż te próbki wpinam do ksiazeczek i rozdaję klientom którzy tego chcą i znają produkty ,bo bardzo często przy zaproponowaniu próbki nietylko firmy bielenda spotkałyśmy się z dziwną niechęcia pań którym próbki polskich kosmetyków niebardzo odpowiadają poniewaz uzywaja one lepszych ich zdaniem.dlatego próbki tak bardzo proszę jeśli klientka wyrazi chęć i po prostu zapyta o nie.ja osobiscie wolę kremy w pełnych słoiczkach bo nienawidzę wyciskać kremu z folii.niekażdy sprzedawca jest taki sam w naszym sklepie próbki są dostępne dla klientek jesli tylko dostajemy je z firm kosmetycznych dasz próbki to miłe i sympatyczne klientki wrócą i to się sprawdza.pozdrawiam serdecznie
Napisano 4 miesiące temu # -
próbek do sklepu nie otrzymałysmy juz od paru miesiecy więc i niema czego próbować.pozdrawiam
Napisano 3 tygodnie temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.