nierozumiem dlaczego zwolniono panią przedstawiciel która opiekowała się rejonem słupska,była naprawdę oddana swojej pracy i bardzo miło nam się z nią współpracowało dbała o produkty bielendy zawsze miałysmy najnowsze promocje ,bardzo mało jest przedstawicieli którzy tak szanuja swoja pracę i staraja się o dobry kontakt z nami czyli sprzedawcami ich produktów ,mogłyśmy na niej polegać jesli chodzi o próbki i wymianę rzeczy przeterminowanych ,podobnierz niewyrobiła planu .pytam sie jakiego planu w dzisiejszych czasach to chore.bardzo szkoda mi tej pani a wiadomo ze ustawiamy rzeczy produkty jak chcemy i jak nam wygodnie w wielu przypadkach to od nas zalezy czy klient kupi dany produkt czy też nie ,jak narazie straciłam chęć polecania tych produktów a i półka w sklepie napewno spadnie nizej .pozdrawiam serdecznie
przedstawiciel
(3 wpisy) (2 głosy)-
Napisano 3 miesiące temu #
-
Mamy nową przedstawicielkę na teren Słupska i Koszalina. Dostępna jest ona ciągle pod tym samym numerem, co jej poprzedniczka. Prosimy o kontakt z nią i mamy nadzieję, że nowy nasz pracownik będzie się również skuteczny w działaniu.
Napisano 1 miesiąc temu # -
owszem jest nowa pani która pojawiła sie po paru tygodniach teraz zrobiłam zamówienie i juz mija drugi tydzien a zamówienia niewidać ,śmieszne oczywiscie niejest to wina tej pani która jest bardzo miła i sympatyczna lecz jest to problem byc moze hutowni która ma jakis problem z bielenda .problem ten powstał przez te tygodnie w którym nikt nie robił zamówien bo niebyło przedstawiciela.mam nadzieję ze sytuacja się szybko wyjasni bo produktów z bielendy coraz mniej w sklepie a szkoda.
Napisano 3 tygodnie temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.