Piszę ten temat w imieniu setek osób które bardzo prosza o wznowienie produkcji kremu kasztanowego na dzień który pozwalał nam w miarę normalnie funkcjonowac i też ujednolicał pięknie cerę skłonną do zaczerwienienien które też sa moja zmora bez odpowiedniego kremu pod makijaz nie jestem w stanie zakryc tych bordowych plam na twarzy które bardzo żle wpływaja na moje samopoczucie psychiczne jak i większosci ludzi zmagających sie z zaczeriwienieniem twarzy a krem Państwa firmy był kosmetykiem który moim i większości zdaniem zasługuje conajmniej na nagrode nobla bo po pierwsze zawierał idealna konsystencję i znakomite składniki dlatego wiem że ludzie pracujący w firmie bielenda to znakomici specjaliści z dziedziny biotechnologii którzy znaja się na rzeczy i wielkie podziękowania dla nich za to że stworzyli tak wspaniały krem który przynajmniej mnie jak i iwekszosci cierpiących na czerwienienie sie twarzy był niemalże wybawieniem i dlatego swoja prośbą kierujemy do ludzi którzy są świetnymi specjalistami w dzidzinie kosmetologii i swoją wiedzą mogą nam bardzo pomóc prosimy o wznowienie produkcji kremu kasztanowego na dzień
Wklejam tu link z recenzajami odnośnie kremu kasztanowego na dzień myślę że opinie mówia same za siebie
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10097
Pozdrawiam serdecznie i w swoim jak i imieniu tych wszystkich ludzi dziekujemy za tak profesjonalne podejście do swojej pracy i tak wspaniałe kosmetyki a zwłaszcza krem na dzień kasztanowy :)
Wielka prośba
(1 wpis) (1 głos)-
Napisano 11 miesiący temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować, aby móc pisać.